FashionUp.ro

joi, 31 ianuarie 2013

Super reduceri de 50% la MINIPRIX




   Astazi cei de la Miniprix au inceput campania StockShock - toate articolele din aceasta categorie sunt reduse 50%.  Cea mai tentanta categorie de produse este incaltamintea de dama din piele, au preturi foarte bune si o varietate mare de produse. Insa nici articolele de imbracaminte nu se lasa mai prejos, am vazut multe rochite dragute, hanorace, paltoane, bluze, pantaloni. Gasiti AICI toate articolele reduse.

Va tenteaza ceva?





miercuri, 30 ianuarie 2013

OFERTA StrawberryNet.com: 10$ cadou + gloss Calvin Klein cadou pentru clientii noi




     Luna ianuarie este oficial luna ofertelor de neratat, asa ca astazi revin cu o reducere extrem de tentanta pentru voi, dragele mele cititoare: la cumparaturi de minim 25$ se acorda o reducere de 10$ si un gloss Calvin Klein cadou (in valoare de 16,50$).
  Eu am beneficiat de curand de  aceasta oferta (prin intermediul unei recomandari de la o super bloggerita), cu 51 lei mi-am luat blush MAC, fond de ten STILA si gloss CK. V-am povestit  AICI  experienta primei comenzi..
  In perioada aceasta cei de la Strawberry au multe oferte tentante la parfumuri si produse anti-aging, insa au preturi foarte bune si la produsele de machiaj.




Ce aveti de facut pentru a beneficia de aceasta oferta?  

      Trimiteti-mi prenumele si emailul dvs. pentru a va putea trimite o invitatie. In aceasta invitatie gasiti un cod promotional  pe care il veti introduce inainte de a finaliza comanda.
Fiind vorba de o oferta de recomandare puteti beneficia de aceasta promotie doar pe baza invitatiei.
    Este o oferta win-win, adica castigi si tu castig si eu :)
Livrarea este gratuita indiferent unde locuiti (Romania sau strainatate) iar comanda va vine direct la usa (adusa de postas), cel putin mie asa mi-a venit.
Pentru alte detalii email me:   lasuetacunicole@gmail.com

  Grăbește-te, promoția se încheie pe 15 Feb 2013 !

Revista Marie Claire din februarie


Buna fetelor!

      Luna asta am fost tentata de Marie Claire sau mai bine spus de cadourile din Marie Claire :)
Revista vine impreuna cu doua mini-produse marca Mario Badescu:  Hydro Moisturizer with Vitamin C si Cellufirm Drops. Produsul din urma l-am mai avut (tot de la o revista) si m-am inteles bine cu el. Daca aveti noroc puteti gasi in revista si alte cadouri : Strawberry Face Scrub si  Almond & Honey Non-Abrasive Face Scrub.


  Am citit revista din scoarta in scoarta, are articole interesante si merita cumparata si fara cadou. In afara de articolele din Fashion, Beauty, pe care le-am savurat imediat ce ajuns acasa pot spune ca mi-a placut f tare un articol mai deosebit: "Etiopia - copilele mirese" , care m-a facut sa privesc lucrurile intr-o alta dimensiune si sa ma consider norocoasa ca m-am nascut in Romania.
   Revista mai contine si un catalog Yves Rocher insa nu m-a atras nicio oferta. Pretul revistei este 11,90 lei .

Un mare DA pentru Marie Claire din luna aceasta !

AICI puteti  vizualiza toate reviste aparute in aceasta perioada.

marți, 29 ianuarie 2013

Review - Servetele demachiante Blanchette


Salutare !

     Am achizitionat aceste servetele demachiante in urma cu 2 luni, stateam la coada la Kaufland si le vazusem langa casa de marcat - hat cu ele in cos. Le ochisem de ceva vreme insa am tot ezitat sa le cumpar, pana mi-am luat inima in dinti.
    Recunosc, folosesc f rar servetele demachiante deoarece ma inteleg mai bine cu lotiunea demachianta (simt ca imi curata mai bine machiajul) insa servetelele sunt un prieten de nadejde in serile/noptile cand sunt extrem de obosita si nu stiu cum sa caut patul mai repede. Deasemenea mi-au fost de mare folos pe vremea cand ieseam des in oras si ajungeam acasa la 4-5 dimineata (in special in perioada studentiei) rupta de somn, eventual si cu scobitori in ochi.
    Dar sa revenim la subiectul principal: servetelele demachiante Blanchette care sunt o mare porcarie. Sunt cele mai proaste servetele pe care le-am incercat vreodata: nu curata machiajul deloc,sunt extrem de fragile si subtiri (se rup foarte usor), miros a dero ieftin si indraznesc a spune ca irita si tenul. Am incercat mai multe produse Blanchette si au fost ok insa aceste servetele sunt de o calitate foarte proasta, nu le recomand.
  Am ezitat sa le cumpar datorita pretului: 2 sau 3 lei am dat pe ele (nici nu mai stiu) , ma gandeam ca la banii astia nu prea au ce sa ofere si am avut dreptate. Daca privesc partea plina a paharului pot spune ca au totusi o indeletnicire: sterg bine praful de pe mobila :D , daaaa...la asta am ajuns sa le folosesc.

  Singurul lucru pozitiv pe care il vad este faptul ca nu se usuca repede, sunt imbibate bine in "dero", le am de 2 luni si inca sunt umede.
  Asadar pentru situatiile de urgenta  ma voi intoarce la servetele  Garnier. M-am inteles bine si cu cele de la Nivea.

Concluzia: un mare NU pentru aceste tentative de servetele demachiante.
 

Marti - 3 ceasuri bune la MINIPRIX

         In fiecare marti cei de la Miniprix ne pregatesc cate 3 ore in care putem beneficia de reduceri consistente. Astazi cele 3 ore norocoase sunt:

12,00 - 13,00  - reducere 25% la rochii dama

15,00 - 16,00 - reducere 20% la imbracaminte barbati

20,00 - 21,00 - reducere 30% la pulovere (dame, barbati,copii)

Acestea fiind spuse va vedem cateva simulari de reduceri:


Pentru aceasta rochita care costa 49 lei, dupa reducere vom plati doar 36,75 lei. O afacere buna, nu ?



Rochita aceasta in mod normal costa 42 lei, dupa reducere va costa 31,5 lei.




Aceasta rochita alba cu tesatura tip dantela costa 79 lei, dupa reducere vom plati 59,25 lei


Va amintesc ca pentru cumparaturi ce depasesc 100 lei transportul si returul sunt gratuite.
 Miniprix rocks!

New love: Lipton Indonesian Sencha Green Tea

Buna dragelor!

      Am revenit dupa o saptamana infernala, simt ca nu-mi mai ajunge timpul deloc si orice as face nu pot gestiona deloc situatia.Dar nu ma plang se poate si mai rau :((
      Astazi revin cu o noua "descoperire" in materie de ceaiuri : Lipton Indonesian Sencha - vazut, citit, placut, luat si gustat - cam asa s-a intamplat. Mi se terminase ceaiul verde cu menta si m-am dus la Kaufland chitita pe un ceai verde, l-am vazut pe acesta, i-am citit ingredientele si cand am vazut caci contine si petale de trandafir (deja ma gandeam la aroma trandafirilor de gradina) mi-am spus ca trebuie neaparat sa-l incerc.

 Cum am ajuns acasa mi-am preparat imediat o cana de ceai si am savurat-o cateva minute bune. Imi place foarte mult acest ceai: gustul de ceai verde este pregnant (contine 89% ceai verde) iar aroma de trandafir  se simte discret, exact cat trebuie. Din pacate acest iz este mai mult din cauza aromelor ,  petalele de trandafir fiind prezente doar in proportie de 1%. Nu ma deranjeaza neaparat acest lucru deoarece ingredientele sunt de calitate foarte buna iar gustul este divin.

Un alt lucru care imi place este faptul ca ceaiul verde nu este sub forma de praf sau pulbere ci contine frunze de ceai. Se poate vedea si in pozele de mai jos.



      Nu recomand acest ceai persoanelor carora nu le place gustul amarui al ceaiului verde deoarece acest tip de ceai este destul de strong, fata de alte tipuri de ceai de pe piata.


   Acum va las cateva poze cu al meu dovleac decorativ cules din gradina mamei prietenului. Este un dovlecel special deoarece are forma unei flori si este hazliu. Il am din septembrie,  inca este tare si presimt ca va rezista cu stoicism pana la vara :)


Pentru marire va rog sa dati click pe poze.

V-am salutat!

luni, 21 ianuarie 2013

Ce mai ascultam si noi?

Buna fetelor!

Azi doresc sa va impartasesc cateva preferinte muzicale. Am ales cateva melodii mai lente, perfecte pentru un inceput de saptamana. Aviz romanticilor!












duminică, 20 ianuarie 2013

MUA - reducere 50% la toate produsele !?!

 
   Yey!!!  Datorita faptului ca cei de la MUA (Makeup Academy) au reusit sa atinga numarul de 50 000 de like-uri pe Facebook, ne ofera posibilitatea de a cumpara orice produs cu 50 % reducere. Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 10 lire. Avand in vedere ca majoritatea produselor costa 1-2 lire oferta este chiar WOW.  Mi-am pus deja in cos produsele ce mi le doresc, acum astept cumintica sa se comunice codul de reducere. Sper sa nu se blocheze din nou site-ul (cum s-a intamplat la 35 000 likeuri cand au avut reducere 35%), si chiar de se blocheaza voi avea rabdare pana cand voi plasa comanda.
  Ce se merita sa cumparam de pe acest site? In primul rand paletele de farduri care sunt absolut superbe, pigmentate, culori foarte frumoase, pret mic. In al doilea rand rujurile care sunt hidratante si pigmentate, iar la 1 lira bucata (pret normal-fara reducere) este pomana curata. In al treilea rand Nail Constellation - pentru niste unghii cu adevarat spectaculoase.
 

Ati incercat produsele MUA? Ce parere aveti despre ele?

Recomandarea zilei: Fashionup

  Buna fetelor!


   Astazi va recomand un site cu lucruri foarte dragute la preturi bune, site-ul se numeste Fashionup. In aceasta perioada au reduceri mari la multe categorii de produse, iar ce m-a atras la acest site este multitudinea de branduri: Calvin Klein, Versace, Levi's, Bata, Diesel, Fornarina, Prada, Guess, Sisley, Zara, Nissa, Valentino si multe alte branduri celebre.
   Deasemenea gasim si creatii ale designerilor romani, precum Adelina Ivan, Cristina Zegrea, Claudia Castrase, Florentina Giol, etc. Preturile pentru rochitele acestor designeri variaza de la 94 lei pana la 1400 lei.
 Iata cateva produse la reducere, care mi-au atras atentia:

Genti

1. Geanta Levi's -  159,20 lei   ( pret vechi: 536,52 lei - 70% reducere)

  2. Geanta Benetton - 68,99 lei  (pret vechi: 311,06 lei - 78% reducere)

3.  Geanta Versace - 750 lei  ( pret vechi: 1 816 lei - 59% reducere)

4. Geanta Meli Melo - 69,99 lei (pret vechi: 139,99 lei - 50% reducere)



5. Geanta Fornarina - 98,99 lei ( pret vechi 415,95 lei - 76% reducere)



6. Geanta Ferre - 298,99 lei ( pret vechi: 1 203 lei - 75 % reducere)



7. Geanta Dasha (din piele naturala) - 105 lei (pret vechi: 155 lei - 32% reducere)

Rochii

1. Rochie dama cu piele aurie Natalee - 148, 50 lei  (pret vechi: 297 lei - 50% reducere)


2. Rochie Guess - 330 lei ( pret vechi: 813 lei - 59% reducere)




3. Rochie Nissa - 279,65 lei  (pret vechi: 399,50 - 30% reducere)

4. Rochie Nissa - 279,60 lei (pret vechi: 349,50 - 20% reducere)


5. Rochie Nissa - 271,60 lei ( pret vechi: 339,50 - 20% reducere)


6. Rochie Nissa - 699,50 lei  ( nu este redusa insa mi-a placut prea mult, e preferata mea)



  Acestea sunt doar cateva modele, pe site gasiti mult mai multe minunatii. Ce mi se pare tare este faptul ca toate produsele au livrare gratuita si.....se pot cumpara si in rate (un lucru bun pentru persoanele care nu dispun de banuti si isi doresc neaparat o rochie spectaculoasa sau o pereche de pantofi deosebiti). Acestea fiind spuse gasiti toate aceste piese superbe AICI.

V-am tentat cu ceva? Ce parere aveti despre site?


vineri, 18 ianuarie 2013

Prima mea comanda de la StrawberryNet.com


      In ultimii ani am tot auzit prin blogosfera de Strawberry,  atat lucruri pozitive cat si negative. Nu stiu de ce dar nu am fost tentata sa cumpar , poate datorita faptului ca au sediul central in Hong Kong (chinezii nu imi inspira prea mare incredere).
     Zilele trecute frunzaream blogurile si am dat peste o oferta careia nu i-am putut rezista, si anume: 10 $ + cadou gratuit un gloss CK + cadou pentru prima comanda (la alegere) - toate astea daca esti client nou si daca comanzi de cel putin 25$. Ei bine, am stat m-am gandit, m-am razgandit si am zis sa risc.
  Mi-am ales un blush de la MAC pe care mi-l doream de mult timp; nuanta este Sunbasque - o piersica cu tonuri maronii si particule de sidef ( un sidef foarte fin). Din pacate pozele sunt facute seara, nuanta blush-ului este mult mai frumoasa la lumina naturala.

     Cadoul  pe care mi l-am ales (pentru ca am fost client nou) a fost fondul de ten de la Stila - One step make-up foundation. Am vazut atatea review-uri bune pe Youtube despre acest fdt incat nu am stat pe ganduri. Din pacate aveau pe stoc doar nuante inchise, iar cea mai deschisa era Dark, pe care am si ales-o. Desi am tenul masliniu Dark-ul este mai inchis cu vreo doua nuante decat culoarea pielii mele, deci il voi folosi la primavara-vara cand ma voi bronza.


    Al doilea cadou a fost glossul Calvin Klein, nuanta Clear. Acest produs a venit fara ambalajul original insa nu m-a deranjat acest lucru (atata timp cat gloss-ul este in stare perfecta), si oricum stiam acest detaliu de dianinte de a da comanda.

  Intreaga comanda a costat 51 lei, iar transportul a fost gratuit. Blushul - 85,50 lei (dupa reducerea de 10$ a costat 51 lei), fdt - cadou si glossul - cadou. Nu-i asa ca am facut o afacere buna? :)

 Comanda a fost data pe 10 ianuarie, iar pe 16 ianuarie (de dimineata) postasul deja imi suna la usa. Mi-a placut ca mi-a fost adus acasa, aveam impresia ca trebuie sa ridic comanda de la posta vamala, dar din fericire nu a fost asa.


Un alt aspect care imi place este faptul ca transportul e gratuit indiferent de valoarea comenzii.
Una peste alta, am avut o experienta placuta cu acest site si voi mai comanda de la ei.

Ati comandat vreodata produse de pe Strawberry? Ce impresie v-au facut?

Reducere 20% de la Miniprix


Buna fetelor!


    Weekend-ul acesta ne putem bucura de 20% la cumparaturile de peste 120 lei, de la Miniprix. Partea frumoasa este ca aceasta reducere se cumuleaza cu reducerile existente. Deja am pus ochii pe cateva hainute :)
   V-am impartasit pasiunea mea pentru acest site in articolele trecute, imi place Miniprix deoarece are produse ieftine si de calitate, marci precum Berska, Pull&Bear, Zara, Cache-Cache si multe altele la preturi mai mult decat decente.




Sa aveti un weekend cat mai placut!

joi, 17 ianuarie 2013

Incaltaminte de piele la preturi avantajoase - colectia de primavara

Buna fetelor!

Va povesteam AICI si AICI despre pasiunea mea pentru incaltamintea de piele, incaltaminte ce o cumpar direct de la producator: de la acelasi italian ce are fabrica de incaltaminte in Salonta. Preturile sunt mai mult decat decente (35 lei - 190 lei). Zilele acestea au aparut modele din colectia de primavara, doar o parte. In curand vor aparea si mai multe modele, insa va las cu cateva poze la modele deja existente. Pentru marire dati click pe poza.







   Pentru a vedea oferta completa si preturile vizitati pagina de Facebook AICI , site-ul AICI si contul de pe okazii.ro AICI.

V-am salutat!