FashionUp.ro

joi, 29 noiembrie 2012

Revistele lunii decembrie: Unica si Glamour

   Nu puteam sa las sa treaca aceasta luna fara sa-mi iau portia de reviste glossy. M-au tentat cateva insa pana la urma am ales Glamour si Unica, au cele mai frumoase cadouri din punctul meu de vedere. Se simte deja spiritul sarbatorilor, mai toate reviste se intrec in cadouri care mai de care.
  Revista Glamour am cumparat-o datorita beauty-kitului ce contine 3 farduri de pleoape (un roz suav, un gri plumbuit si un mov intunecat, toate sidefate), 3 farduri de obraz, 3 rujuri, un creion de buze, un creion de ochi si un gloss.

Fardurile sunt pigmentate, usor prafoase insa la banii astia beauty kit-ul este chiar bunicel. Revista nu e cine stie ce, plina de reclame, articole lipsite de substanta. A costat 9,90 lei, insa merita si ultimul leut datorita cadoului.
     Creionul de buze are o culoare frumoasa, este destul de moale si se foloseste destul de usor. Creionul de ochi nu e de cea mai buna calitate, opune putina rezistenta, nu l-as folosi pe linia apei insa pentru conturul ochilor este perfect.Gloss-ul este un rozaliu usor transparent cu particule mici de sidef, miroase putin a plastic insa merge folosit, oricum are 1,3 grame dupa cateva folosiri e gata.
        A doua revista care merita cumparata este Unica, ce are o sumedenie de cadouri printre care: o agenda roz pentru 2013 (absolut superba), o mostra de sampon si una de balsam Nivea Volume Sensation, un card de reduceri in magazinele H&M (pentru cumparaturi de minim 50 lei primesti un Fashion Card in valoare de 20 lei), calendar pentru birou 2013, diverse pliante si vouchere (mai mult sau mai putin interesante).
Revista are articole interesante si consistente. Fata de Glamour pe care mai mult am frunzarit-o, revista Unica chiar am citit-o din scoarta in scoarta, rubrica preferata fiind 'Moda si Frumusete', in care am vazut multe sugestii de rochite potrivite pentru petreceri,sarbatori,Revelion,etc. Deasemenea interviul cu Andreea Berecleanu este interesant, lista cu cele 114 idei de cadouri am lecturat-o cu mare placere. Revista a costat 15,99 lei, si pot spune ca luna aceasta isi merita banutii.


V-am pupat!

PS: Pentru a putea vedea pozele la o dimensiune mai mare va rog dati click pe ele.

Azi imi place Kim Kardashian

    Astazi imi place parul lui Kim, lung, matasos, stralucitor, aranjat intr-un mod simplist insa elegant, cu bucle mari si lejere, just perfect. Nu mai zic de modul cum se machiaza. Un adevarat beauty icon.

miercuri, 28 noiembrie 2012

Ceaiuri preferate

     Nu mai e un secret ca sunt mare amatoare de ceaiuri, beau cam 3-4 cani pe zi. Cafeaua nu se afla printre bauturile preferate (ma mai prosteam cu 3 in 1 insa de cand am inceput sa am palpitatii m-am lasat) e amara, are un gust care nu-mi place, desi mirosul ei este placut.
  Dintre toate ceaiurile de pe piata cel mai mult imi place LIPTON, este concentrat, gama este diversificata si am de unde alege iar ingredintele sunt naturale.

Momentan am ceaiul alb cu rodie si cel verde cu menta, insa imi place foarte tare si cel cu fructe de padure. Am incercat si varinta cu mandarine si portocale insa nu m-a dat pe spate.
  Lipton White Tea Pomegranate contine: 85% ceai alb,coji de rodie 1,4%, arome iar Lipton Green Tea Intense Mint contine: 59% ceai verde, menta 27%, arome. Au un gust foarte intens si o aroma extrem de placuta. Scriu aceste lucruri deoarece ceaiurile obisnuite contin 15000 de ingredinte, cumperi ceai de lamaie si te trezesti ca 80% contine fructe de padure si 1% coji de lamaie.
    Mai beau si ceai verde simplu, cunoscut pentru detoxifierea organismului, este bogat in antioxidanti care incetinesc procesul de imbatranire. De cand beau ceai verde zilnic pot spune ca mi s-a reglat destul de bine digestia .
  Mai rar beau si ceai negru, gustul nu este stralucit, cam amar pentru mine (trebuie neaparat indulcit).
  
    In cura am baut mult ceai de papadie, de catina si frunze de afin. La inceput nu am avut o relatie prea buna insa pe parcurs am inceput sa ma obisnuiesc cu gustul lor. Ce-i drept, neindulcite sunt destul de nasoale insa ce nu face baba sa slabeasca.
   Ceaiul din frunze de afine este cunoscut ca si 'insulina vegetala' bun adjuvant in tratamentul diabetului zaharat (nu am diabet insa la cat de multe dulciuri mancam, nu cred ca mai aveam mult). Are actiune antiseptica si este antibacterian (actioneaza mai ales la nivel intestinal, urinar).
  Ceaiul de catina deasemenea are proprietati antioxidante si ajuta la mentinerea tineretii.Contine foarte multa vitamina C.
  Ceaiul de papadie stimuleaza ficatul si rinichii, este foarte folosit in curele de slabire fiind renumit pentru proprietatile sale ce ajuta la pierderea kilogramelor.

Am gasit doua articole extrem de interesante, AICI si AICI, trebuie neaparat sa le cititi.

PS: Pentru a mari pozele dati click pe ele.

  Voi ce ceaiuri preferati?

marți, 27 noiembrie 2012

Botine si blazer Miniprix

    Vremea asta m-a dat peste cap, de doua saptamani nu am mai vazut o raza de soare, dimineata innorat, dupa-amiaza la fel, parca e seara mereu. Am o gramada de postari pregatite insa lumina nu-mi permite sa fac poze cat de cat decente.Nu am chef de nimic, ma deprima total vremea asta urata, ce sa mai...imi influenteaza dispozitia si starea de spirit.
   Acum cateva zile am primit un colet de la Miniprix, insa abia azi am reusit sa fac niste poze din care sa se inteleaga ceva.
  Am ales aceste botine pe care pusesem ochi de cand cumparasem voucherul 30% reducere de pe Groupon, insa pe atunci pretul mi s-a parut mare pentru niste ghete Miniprix (pret mic - atunci mic sa fie), pretul normal este 110 lei insa eu le-am luat cu 88 lei, datorita ofertelor de reducere la ghete,facute intr-o anumita ora . Primesc pe mail toate ofertele si promotiile si imi sarise in ochi reducerea pentru ghetele in cauza. Pozele mele:
  Imi plac mult botinele, sunt frumoase iar la banii astia merita cumparate. Din cate vedeti pretul lor era 49,90 euro. Sunt foarte inalte, insa asta m-a atras la ele. Mi-am luat numarul 38 (desi port 37) pentru ca erau pe stoc doar 38,39,40 si 41. Ce-i drept, nu-mi vin fixe imi joaca putin insa nu incat sa par o rata.Le-am bagat niste vata in varf :D si am rezolvat problema.Sunt multumita de ele.
   Al doilea produs este acest blazer negru, de la Pull&Bear, care a costat 33 lei, mi-am luat marimea L insa cred ca-mi trebuia un M, este destul de mare, insa nu-l voi da retur. De cand l-am primit l-am purtat in fiecare zi, imi place de mor (se vede si in poza cat de sifonat este). Este comod, este usor elegant, imi place insertia firelor aurii prin materialul negru si cel mai important lucru, este extrem de versatil. Pentru un look smart casual l-am purtat cu colanti negri, cu o curelusa maro care sa marcheze talia (care nu prea e de viespe, in cazul meu), aceste cizme negre joase, un tricou auriu. Blazerul l-am accesorizat cu acesta brosa hazlie. Pentru seara am schimbat colantii negri cu dresuri negre, am adaugat o fusta mulata cu imprimeu floral crem, cizmele cu talpa joasa le-am inlocuit cu niste pantofi inalti de culoare maro, tricoul a ramas acelasi, iar singurul accesoriu a fost perechea acesta de cercei.

  Sper sa mai slabesc ca sa pot prinde curaj pentru a posta si LOTD-uri. Momentan mi-am propus ca in aceasta saptamana sa postez in fiecare zi, acum cat nu sunt foarte ocupata.

    Astazi, iar am frunzarit site-ul celor de la miniprix si am observat ca au adus niste paltoane si pardesie foarte dragute, mi-as dori cateva modele insa din pacate deja mi-am luat un paltonas de la New Yorker (deja i-au cazut doi nasturi dupa 3 purtari), unde mai pui ca am dat si 270 lei, as fi putut sa-mi iau doua paltoane de la Miniprix, dar asta e.
 
Cele 3 ore norocoase de astazi sunt:
 12,00-13,00 - reducere 20% la pulovere (pentru dame si pentru barbati)
 15,00-16,00 - reducere 20% la articolele de copii
 20,00-21,00 -reducere 20% la bluze (doar pentru dame)

Sunt curioasa ce reduceri vor avea pentru Mos Nicolae, si in general pentru perioada sarbatorilor de iarna.

V-am pupat!

duminică, 25 noiembrie 2012

S-a dus si Black Friday...

    In sfarsit s-a terminat nebunia cu Black Friday, Black Saturday, Black Week sau mai bine zis Vrajeala Reducerilor, peste tot la stiri numai despre asta s-a vorbit, deja ma scarbisem sa mai deschid televizorul.
  Din start va spun ca nu am cumparat nimic 'la reducere', nu pentru ca nu as vana reduceri ci pentru ca acestea nu prea au existat (cu minuscule exceptii), poate doar psihologic.
  Romanasul nostru cel de rand cand aude cuvantul REDUCERE sau OFERTA, parca ii ia cineva mintile, scoate si ultimul leut de la saltea numa' numa' de s-o intoarce acasa cu vreun obiect (de care nu are nevoie de cele mai multe ori) si ii zice 'sac' vecinului de palier sau de strada (daca sta la casa), ca doar nu cumpara ca are el nevoie de drujba sau smartphone , cumpara sa vada vecinul ca nu numai el are laptop de ultima generatie sau smartphone, na uite ca-mi permit si eu.
  Daca in America  Black Friday inseamna reduceri in Romania inseamna VRAJEALA. Si de ce spun asta? Prin reducere eu inteleg: un produs care costa 10 lei acum dupa reducere costa 3 lei, redus cu 70%. Ce s-a intamplat de fapt cu magazinasele de pe plaiurile mioritice? Sa le luam pe rand:
- un magazinas de haine (sa-i zicem intamplator - TinaR) a inteles prin reduceri: "Cumperi 3 produse, platesti 2", nu mersi, asta nu e reducere. Daca vreau o fusta, platesc pretul ei normal, deci nexam reducere. De ce trebuie sa cumpar neaparat 3 produse? Ca asa vrea coana Tina.Ma asteptam sa fie redus fiecare produs, nu oferte de doua parale. Ca sa nu mai amintesc faptul ca TinaR de pe online nu are treaba cu TinaR- magazinul fizic, adica daca vezi un produs pe site si  vrei sa-l cumperi din magazinul fizic, nici gand ca-l vei gasi. Iar calitatea toalelor de pe online este indoielnica rau, majoritatea made in China,preturi umflate rau, fata de magazinul fizic care are produse bunicele si nu faci stop cardiac cand citesti o eticheta - aviz amatorilor.

- teapa saptamanii este clar data de magazinele de electronice: chitrosenia din mine a dat o raita cu o saptamana in urma prin Altex, Domo,Media Galaxy si un ochi pe cel.ro, emag.ro, evomag.ro, etc sa vad domne ce preturi au. Ce am observat de Black Friday? In Altex un expresor de cafea care era 399 lei inainte de reducere acum era 599 si pretul redus 399, deci nicio reducere. Au pus un pret mai mare, l-au taiat si ia neamule reducerea (si lumea chiar cumpara). Dezamagirea maxima a fost ca nu numai la Altex am observat aceasta 'practica'. Un alt lucru pe care l-am observat este faptul ca produsele care aveau cat de cat o reducere, erau ultimele harburi care nu se vindeau oricum: mixere de la branduri necunoscute, laptopuri cu configuratia cea mai proasta, jafuri de navigatoare fara harti si ecran de furnica, electrocasnice branduri fantoma, in general produse care nu prea se vand.
- magazinele de beauty au avut si ele ceva reduceri insa nu m-a tentat nimic,  10-15% ...nesemnificativ. Am mai vazut cateva oferte insa numai la produsele scumpe, gen seturi reduse de la 320 la 280 lei, nu mersi.
- o alta categorie de magazinase au facut reduceri la foarte putine produse  (bineinteles cele care nu se vand) si inca o practica de tot rasul (nou aparuta): costul transportului 30 lei, pentru un produs de 10 lei, si sa nu va aud ca nu e super reducere  :)))

 Concluzia: Black Friday-ul de la americani nu prea are treaba cu BF de la Romanica, in strainatate reducerile chiar sunt pe bune si sunt consistente, pe cand la noi...apa de ploaie. Cei mai castigati sunt comerciantii, a venit ca mana cereasca aceasta zi de 'reduceri' , si-au epuizat stocurile de produse-harburi (si pe onoarea mea ca in gaura nu au iesit, chiar si reduse), si-au vandut si produsele normale care au avut pretul umflat si cu 'reducerea' aplicata le-au vandut cu pretul lor normal.
 Oamenii oricum nu se informeaza cand pleaca la vanatoarea de reduceri, si nu stiu ce pret a avut produsul ala inainte, asa ca zdup in cos cu el. Multa lume face cumparaturi impulsive,  cand aud cuvantul "OFERTA" sau "REDUCERI" nu pot rezista sa-si tina portofelul/cardul in buzunar si cumpara lucruri pe care probabil nu le vor folosi niciodata, dar pe moment ei cred ca au facut afacerea vietii lor.
 Un mare NU pentru Black Friday-ul din Romania!


joi, 22 noiembrie 2012

Comanda Miniprix

    Zilele trecute am achizitionat un voucher de pe Groupon, in valoare de  5 lei pentru a beneficia de o reducere de 30% pentru orice comanda Miniprix. In ultimii doi ani am tot comandat diverse hainute de la Miniprix, unele mai calitative altele mai putin, insa m-am declarat multumita la sfarsitul tranzactiei (datorita sistemului prietenos de returnare a produselor).
  Mi-am ales o rochita, un portofel si o geaca.
Rochita este Berska, materialul calitativ, mi se potriveste perfect. Cum a plecat curierul am si probat-o imediat si imi place de mor. Am ales-o datorita imprimeului care se potriveste unei siluete mai rubensiene si ascunde burtica foarte frumos. Mare mi-a fost bucuria cand am vazut ca este made in Romania, calitatea materialului si a croielii este net superioara decat a altor produse Berska facute prin Bangladesh sau China.
A costat 52 lei si a meritat pana la ultimul leut, un pret foarte bun. O gasiti AICI. Si acum  poze facute de mine :D
Un alt produs care mi-a atras atentia si m-a facut sa-l adaug in cos (o geaca buna de tavaleala, un gratar, o plimbare la tara, etc) este aceasta geaca Berska, care m-a dezamagit: etichetele sunt taiate  (si cea de sus si cea de jos) chiar zdrentuite as zice (probabil nu au avut o foarfeca la indemana si au folosit ciobul), marimea M este de fapt un S sau XS, este foarte mica, zici ca e de copii, curg atele din interior, zici ca a tras cainele de ea, ca sa nu mai zic ca este foarte subtire. Bineinteles ca o voi da retur.

Un alt aspect care nu imi place este materialul destul de cheap, un fas chicios care pare sa se rupa destul de curand (daca e purtata, doar nu am luat-o ca piesa de muzeu). A costat 59 lei, cel mai scump produs al comenzii, insa nu-si merita banii. O gasiti AICI.
  Al treilea produs este ACEST portofel, care m-a atras deoarece se potriveste cu rochita ( din punct de vedere cromatic :D), la 24 lei nu aveam mari asteptari insa nu ma asteptam sa fie chiar ultimul stift. Este made in China, miroase urat (a second-hand) si este confectionat dintr-o imitatie de piele de foarte proasta calitate, un fel de musama, ca sa nu mai zic de fermoarul care este foarte fragil si de abia se inchide.Poza de pe site:

Si produsul real:





Avand in vedere ca sunt client vechi Miniprix si stiu cum decurge o comanda, de data acesta m-a suparat un lucru. Mereu am beneficiat de transport gratuit pentru comenzi de peste 100 lei insa la aceasta comanda, transportul a costat 14 lei, desi comanda a depasit 100 lei chiar si dupa reducerea de 30%.  Asta pentru ca am aplicat voucherul celor de la Groupon, daca nu as fi aplicat nimic cu siguranta transportul ar fi fost gratuit. Romanul tot roman, sa traga si el acolo macar un 5 -10 lei, sa se simta bine.  Deci reducerea nu a fost chiar 30%, sau a fost 30% insa nu am beneficiat de aceleasi facilitati ca de obicei.

Ati comandat vreodata de la Miniprix? Ce parere v-au facut?


miercuri, 21 noiembrie 2012

Top 4 - Cele mai proaste pensule din Univers

    Pensulele de machiaj fac clar diferenta intre un make-up impecabil si unul mediocru, la acesta diferenta contribuie cu desavarsire  modul si tehnica de a aplica machiajul (degeaba ai pensule Sigma sau MAC daca aplici fdt sau pudra ca si cum ai amesteca o prajitura) si bineinteles calitatea pensulelor (asta e pe locul 2, am vazut fete machiate cu buretei sau pensule mai necalitative, care aratau decent).
   Cele mai proaste pensule folosite de mine sunt:


1.  Kabuki powder brush  - Wet n Wild

  A fost prima mea pensula insa si cea care m-a dezamagit cel mai mult. Pe langa faptul ca pierde foarte mult par, si cand spun mult nu va ganditi la 2-3 fire mai este si foarte rigida, imi zgarie fata ca sa nu mai zic ca imi raman 15 000 de fire de par pe ten. Insa cel mai urat lucru este mirosul ei care e de-a dreptul ingrozitor (a carburant, a vopsea), iar cand o spal apa ramane neagra-neagra. Am crezut ca acest lucru se intampla doar la prima spalare, insa nu e asa. Si la a doua si la a treia si acum dupa 4-5 ani de cand o am , daca o spal apa este tot neagra si ii curge vopseaua in nestire.

  Bineinteles ca nu se poate folosi pentru fata, in cel mai bun caz o pot folosi ca pamatuf cand il tund pe mister.  Este cea mai proasta pensula si imi pare tare rau ca am dat banii pe asa ceva. A fost cumparata din magazinul Kenvelo si am dat pe ea vreo 19-20 lei , acum 4-5 ani.


2.  Classic powder brush - Elemental Esthetics


O alta mare dezamagire este acesta chestie cu pretentii de pensula. Cum am scos-o din ambalaj a inceput sa-i cada 'fulgii', in secunda doi am inceput sa ma machiez, cand am ajuns la pudra, shock shock shock - mi s-au lipit de fata firele de par ( sa nu mai zic cat de rigida e) si aratam ca Yeti, le-am cules de pe fata cu manuta si am redresat situatia cu pensula Flat Powder brush de la ELF. M-am gandit sa o spal, poate ii cad firele de par ce sunt prinse 'la misto' si raman 'firele cele bune', am spalat-o cu samponul ELF, dupa ce s-a uscat am pus-o iar in functiune (doar nu puteam sa renunt asa usor), si prima situatie s-a repetat ,  deveneam pentru a doua oara Yeti, deci un mare NU pentru acest stift.

 A costat 30 lei si a fost cumparata de pe Makeup Shop, un magazin in care eu aveam incredere, de unde am tot cumparat palete Sleek si fusesem multumita.Nu inteleg cum un magazin ca Makeup Shop poate vinde asemenea stifturi. Pensula aceasta se vrea a fi profesionala insa e o pensula foarte proasta care nu merita nici 5 lei, mai bine imi luam cateva pensule ELF cu banutii acestia. Va recomand sa va ganditi de 10 ori inaintea de a o cumpara.

3. Blending brush - Elemental Esthetics

   Aceasta pensula se vrea a blendui fardurile insa la cat de rigida e, singurul lucru pe care il poate face este sa ma zgarie si sa-mi strice machiajul, eu stiu ca o pensula de blending trebuie sa fie moale, pufoasa, flexibila si cu perii lungi pentru a putea amesteca culorile cat mai bine, iar trecerea de la o culoare la alta sa se faca cat mai natural. Este cea mai proasta pensula de ochi pe care o detin si tare rau imi pare ca am dat banii pe o tentativa de pensula.
 A costat 18 lei insa nu merita nici 3 lei, a fost cumparata impreuna cu pensula pentru pudra si o paleta Sleek.


4. Pensula pentru aplicarea fardului de ochi - Fraulein

Pensulele Fraulein sunt de o calitate indoielnica, majoritatea au un par de plastic cu care nu poti face nimic bun.  Aceasta pensula face parte dintr-un set si mai toate pensulele sunt foarte rigide si useless. Nu-mi pare rau ca le-am cumparat, eram la inceput (in descoperirea tainelor machiajului) si au fost destul de ieftine.Cele pentru fata se pot folosi, insa cele pentru ochi, nu.


De obicei aceste seturi sunt cumparate de persoane incepatoare, sunt incantate ca setul contine 24 -30 pensule iar pretul este destul de bun, insa din pacate calitatea nu este cea mai buna.




Una peste alta cel mai rau imi pare ca mi-am cumparat pensulele Elemental Esthetics datorita review-urilor pozitive (boombastice si extrafantastice) ale unor blogarite din Romania, pareri ce au fost inflorite iar adevarul a fost denaturat, deoarece au primit aceste pensule pe gratis si au trebuit sa scrie de bine. Foarte dezamagita am fost de aceste fete in care aveam incredere, insa ce nu face omul pentru 4 pensule pe moca, sau pentru cativa banuti. Imi pare rau ca trebuie sa spun aceste lucruri. Aveti grija cand cumparati un produs, cel mai bine este sa cautati informatii/pareri  si pe blogurile din strainatate...parerea mea.

V-am pupat!

joi, 15 noiembrie 2012

Must have-ul anului : colierele statement

      Cu cristale colorate, cu margele, cu pietre semipretioase, cu perle, cu pene, din metal masiv,  colierele statement sunt musthave-ul acestui an si reprezinta un trend ce nu va disparea prea usor.
  Fiind un condiment perfect atunci cand vrei sa compui o tinuta chic, colierele statement au devenit un accesoriu nelipsit din garderoba oricarei femei pasionate de moda.
     Desi pana acum am avut un stil mai cuminte in ceea ce priveste accesorizarea unei tinute, de curand am abordat un stil mai indraznet datorita acestor superbe coliere statement. Recunosc ca de cele mai multe ori le port ori cu o rochita neagra (little black dress) ori cu o camasa alba/roz prafuit si pantaloni de culoare inchisa.
  Astazi va propun o serie de coliere statement, care imi plac foarte foarte tare.

Acest colier este foarte dragut datorita trandafirasilor rosii din satin,l-as purta cu o rochita neagra eleganta, purtand un ruj rosu intens. Il gasiti AICI , costa 119 lei.

Un alt colier care imi place foarte mult este acesta ce are aplicatii de cristale multicolore, este destul de indraznet insa il consider perfect pentru a accesoriza cu succes o tinuta anosta, inchisa la culoare.
Costa 90 lei, si il gasiti AICI

Aceasta minunatie este foarte versatila, l-as purta si cu jeansi, este potrivit pentru o tinuta de zi. Il gasiti AICI si costa 80 lei.

Modelul acesta il vad purtat atat ziua cat si seara, usor de asortat si foarte aspectuos. Costa 90 lei si il gasiti AICI

Colierul acesta este mai sofisticat insa foarte frumos lucrat (si este handmade)  extrem de aspectuos, cu siguranta va atrage privirile. Costa 125 lei si il gasiti AICI.

 Fetelor voi ce parere aveti despre colierele statement?





Reduceri tentante pentru fashioniste

    Se apropie cu pasi repezi perioada Sarbatorilor si implicit a reducerilor. Urmaresc indeaproape siteurile destinate reducerilor si astazi doresc sa va arat cateva oferte care mi se par tentante:
Acest ceas poate fi achizitionat de pe Fundeal la doar 29 lei, il gasiti in mai multe culori insa mie imi place pe roz. Il gasiti AICI
Acest set de bijuterii Swarovski poate fi achizitionat de pe ZipBox la doar 60 lei, vine impreuna cu un certificat de autenticitate si unul de garantie. Exista varianta si pe roz insa mie imi place pe bleu. Il gasiti AICI. Este o varianta buna pentru un cadou frumos (de preferabil sa fie primit cadou:D)

 
    
Bratarele Swarovski, foarte finute si simpatice la doar 19 lei, le puteti cumpara de pe Groupon, de AICI.

O alta oferta tentanta o gasiti pe DealFever, pentru 9 lei aveti reducere 50% pentru orice produs achizitionat de pe www.cosmeticesiparfumuri.ro Oferta o gasiti AICI

Imi plac site-urile de reduceri, nu pot sa zic ca sunt clienta fidela insa ma mai rasfat cateodata cu cate un tratament, un set de bijuterii sau un voucher ce imi ofera reduceri consistente de pe vreun site de haine sau cosmetice.

Ce experiente ati avut cu aceste site-uri de reduceri?









   

marți, 13 noiembrie 2012

35% reducere si free shipping pentru orice comanda MUA UK

   

     Desi astazi e marti 13, am avut parte numai de lucruri frumoase, incepand de dimineata. Am o veste foarte buna pentru voi, celebrul brand MUA, doar ce a strans de cateva minute 35 000 like-uri pe facebook, si cu aceasta okazie vor avea reduceri considerabile (35% reducere la toate produsele)  si cel mai important FREE SHIPPING all over the world pentru comenzi de cel putin 10 lire, in conditiile in care ofereau transport gratuit pentru cel putin 25 lire, comanda. Au preturi foarte bune si asa, fara reduceri : 1-2 lire oja, 4 lire paletele de farduri cu 12 nuante, rujuri si glossuri la 1, 2 si 3 lire, BB cream la 4 lire, blush-uri crema la 2 lire si multe alte produse la preturi foarte bune. Puteti vizualiza oferta AICI.
  Eu deja am cateva produse pe wish list :) , pun de o comanda neaparat.

Later edit: se pare ca siteul MUA s-a blocat in ultimul hal din cauza faptului ca 1000 de persoane incercau sa dea o comanda in acelasi timp (din spuselor celor de la MUA, pe facebook), am incercat ieri toata ziua sa dau o comanda, imi sarea mereu. Astazi e pus pe butuci, nu mai functioneaza deloc. Vestea buna este ca promotia este valabila o saptamana. Deci nu disperati! Sper maine sa se rezolve problema.

luni, 12 noiembrie 2012

Mini-review creme de maini

        Asa cum  povesteam in aceasta postarea, sunt dependenta de crema de maini si o folosesc in fiecare zi, cred cu desavarsire ca mainile sunt cartea de vizita a unei femei. Imi place sa am mereu mainile hidratate si unghiile ingrijite.
      In momentul de fata folosesc cele 4 creme pe care le vedeti in poza, si doresc sa va impartasesc parerea despre fiecare in parte.Sa le luam pe rand:


1. Neutrogena - Hand Cream (varianta parfumata)
      Aceasta crema este de departe cea mai buna crema de maini incercata de mine. Face ceea ce promite, hidrateaza, vindeca si protejeaza si cele mai uscate maini. Fiind foarte hidratanta o folosesc doar in cazuri extreme, dupa ce intru in contact cu detergentii, iarna cand e super ger, etc. Este destul de grasa si este nevoie de o cantitate mica (cam cat un bob de mazare) pentru a hidrata ambele maini.
    Singurul lucru negativ pe care il gasesc la aceasta crema este faptul ca nu intra foarte repede in piele, insa eu folosesc aceasta crema de maini seara inainte de culcare, deci nu ma deranjeaza acest lucru. Un alt detaliu care m-a uimit la aceasta crema este perioada mare de valabilitate - 36 de luni de la deschidere, in conditiile in care o crema de maini e valabila 6 - 12 luni de la deschidere (un lucru pozitiv pentru persoane ce folosesc acest produs ocazional).
  Pretul este 17 - 25 lei pentru 50 ml, poate vi se pare scumpa insa merita si ultimul leut, desi cantitatea e mica va va ajunge mult timp avand in vedere ca este foarte concentrata si veti folosi o cantitate mica per utilizare.Are un miros frumos, insa nu puternic ci foarte subtil si finut.Totusi exista si o varianta fara parfum, daca va deranjeaza acest lucru.


2.Madre Labs - Hand Cream with Argan Nut Oil (varianta fara parfum)
   Cum fiecare padure are uscaturile ei, asa si iherb.com are produse bune si mai putin bune. Din ultima categorie face parte si aceasta crema. Vazand atatea review-uri bune despre ea, nu am stat pe ganduri si am bagat-o in cos (mai ales ca era si la oferta). Are o textura light, intra repede in piele, hidrateaza normal (nimic extraordinar) insa are un miros foarte ciudat pe care nu-l suport. Desi scrie ca este 'unscented' nu prea e asa deloc, are miros si unul nasol. Dar privind partea plina a paharului, (da, exista si aceasta parte)  mirosul nu persista foarte mult. Un alt detaliu care nu-mi place este faptul ca nu scrie data expirarii, ori sunt eu mai chioara. Pe fata e gravat 120605, dar nu cred ca asta e data expirarii (nu are cum sa expire pe 12 decembrie 2005, suna absurd si nici pe 5 iunie 2012 ) si pe spate e gravat 71 91 3, aiurea rau.
  Crema am luat-o la oferta si a costat 3$ pentru 71 grame, acum vad ca e 6,71$. Cu siguranta nu o recumpara.


3.Crema pentru maini cu ulei de catina si masline, Cosmetic Plant
  Aceasta crema am achizitionat-o impreuna cu revista Tango la pretul de 10 lei, insa crema costa 8lei/ 100 ml, pe site-ul celor de la Cosmetic Plant. Este asa si asa, nici wow dar nici de aruncat. Are o consistenta grasa, intra putin mai greu in piele, miroase binisor, insa daca nu aveti probleme grave cu mainile este ok. Nu o voi recumpara, nu m-a convins.


4.Crema pentru maini si unghii, Aslavital
 Desi iubesc aceasta marca, aceasta crema nu prea mi se potriveste. De la Aslavital folosesc cu succes argila cosmetica, si sunt familiarizata cu mirosul ei. Aceasta crema are un miros foarte intepator si foarte urat, si nu sunt singura care am remarcat acest lucru. Daca vreau sa o folosesc trebuie neaparat sa ma asigur ca sunt singura in casa, sa nu intoxic pe nimeni si sa nu-mi aud injuraturi. Hidrateaza bine, intra in piele repejor insa nu e de ajuns pentru a recumpara-o. Nu-mi place mirosul deloc, desi ai crede ca miroase a argila nu este deloc asa. Costa 8-10 lei si are 100 ml.

Alte creme pe care le-am folosit de-a lungul vremii si mi-au placut:
-crema de maini cu arnica Yves Rocher (am achizitionat-o de mai multe ori si o voi recumpara cu siguranta)
-crema de maini reparatoare Garnier (raport calitate-pret excelent)


Desi Neutrogena este my HG in materie de ingrijirea mainilor, nu voi ezita sa testez si alte creme de maini, imi place sa testez cat mai multe produse, sa incerc  si alte formule.

Voi ce creme de maini folositi ?
  

Tabieturi cometice si nu numai

    Cred ca nu exista persoana care sa nu aiba un tabiet, un obicei ce ni-l satisfacem cu regularitate. Fie ca este vorba de ceaiul ce il bem in fiecare dimineata, fie cremuirea corpului in fiecare seara inainte de culcare sau rontaitul unghiilor (asta e un tabiet mai putin placut :D), orice persoana are 'apucaturile' ei.

   Vreau sa va impartasesc tabieturile mele, bune sau mai putin bune:

1. De fiecare data dupa ce ma spal pe cap, imi usuc parul cu capul in jos pentru a avea volum. Acest lucru il stiu de la un hair-stylist si fuctioneaza cu succes pentru parul meu. Ma plangeam ca nu am volum si desi imi place parul mai lung mereu reveneam la salon pentru a ridica putin treptele, acestea facand parul mai infoiat si 'mai mult'.  De obicei ma tundeam la 2 luni, insa in ultimul an m-am tuns de 3 ori, pentru ca mi-l doresc mai lung iar uscatul parului cu capul in jos imi aduce volumul dorit. Nu folosesc spume, fixative sau geluri,  decat la evenimente speciale. Imi place sa-mi simt parul curat iar spuma/fixativul mi-l imbacseste.

2.Cand ma dau cu rimel, ordinea este: geana de jos apoi cea de sus , pentru a nu-mi murdari pleoapa.  Imi indrept privirea in sus, imi rimelez geana dreapta , apoi cea stanga. Intre timp cea dreapta se usuca si continuu cu geana de sus tinand ochiul normal, apoi trec la geana stanga. Acest tips l-am aflat de la Mirela Vescan cand le invata pe fetele de la Next Top Model sa se machieze corect, si intradevar functioneaza.

3.Aplicarea cremei de ochi(in cazul meu ulei de migdale dulci) o fac prin tapotare si nu prin frecare sau masare, asta pentru a nu favoriza aparitia ridurilor. Se stie ca zona ochilor este foarte sensibila si prima predispusa la riduri, fiind primul loc unde se vede trecerea vremii. Acest lucru l-am invatat cand am lucrat in Scotia ca beauty adviser.

4.Cand ma spal pe cap las samponul sa actioneze 3-5 minute timp in care imi fac un masaj capilar pentru a stimula circulatia sangelui si a incuraja cresterea parului. Deasemenea ajuta la indepartarea mai usoara a uleiurilor si rezidurilor. De obicei cand fac dus imi fac un masaj mai dinamic, mai revigorant iar cand fac baie ceva mai rexalant cu miscari mai usoare. Cel din urma ajuta si in cazul durerilor de cap (cel putin in cazul meu), daca mai arunc si niste bile efervescente in cada, sting lumina, aprind 2-3 lumanarele si dau drumul la muzica in surdina (budda bar), deja ma simt ca la spa.

5. Un alt obicei este aplicarea cremei de fata, nu doar pe ten ci si pe gat si decolteu. Am observat ca multe femei au fata curata, intinsa insa gatul pare din alt film, ridat si cu pete de la soare (inclusiv decolteul, cel putin 5 femei din 10 au decolteul horror). Aceeasi poveste si cu fondul de ten, fata super bronzata gatul alb ca varul, o discrepanta mare. De aceea in fiecare seara imi aplic crema/uleiul si pe gat si decolteu iar dimineata neaparat crema cu FPS, indiferent daca e vara sau iarna.

6.Inainte de a adormi ma dau cu crema de maini, chit ca am nevoie sau nu. Tabietul asta il am din adolescenta, si imi place cand sunt complimentata cu privire la manutele mele :)

7.  Ma epilez pe brate la fiecare 2 saptamani, indiferent de anotimp (desi nu am o pilozitate  mare). Mai are rost sa va spun ca vad niste papusi de fete, machiate si aranjate,  cu haine scumpe si  pretentii de dive care au ditamai blana de urs pe maini de iti vine sa vomiti tot ce ai mancat in ultima luna? Si problema este ca aceste fetiscane nu sunt putine deloc, foarte rar vad fete epilate pe maini. si lucrul cel mai grav este ca li se pare normal. In liceu acest subiect era oarecum tabu, iar colegele mele (nu toate, ce-i drept) erau clar impotriva epilatului pe maini (desi unele din ele aveau ditamai maturoiul pe maini), aveau impresia ca daca te epilezi o sa ai padure de foioase in loc de muschi si licheni.
    Primul meu epilator a fost unul Braun, l-am cumparat prin clasa a 7-a si de atunci l-am tot folosit (pt picioare si maini) pana prin clasa a 12-a, si nu l-as fi schimbat daca nu as fi primit altul cadou, pe care il folosesc si in prezent - Braun Silk epil Xpressive-.
   Una peste alta , dupa aproape 10 ani de folosit epilatorul, pe picioare s-a rarit considerabil , am unele portiuni in care nu-mi creste deloc, in unele portiuni am niste pufulet iar restul este destul de rar si firav. Pe brate nu aveam cine stie ce par, insa acum este foarte rar si deschis la culoare, lipsit de asprime, in conditiile in care sunt bruneta, am pielea mai inchisa la culoare si aveam parul foarte negru si aspru.Pe maini am folosit epilatorul (cred ca maxim de 2 ori m-am facut cu ceara la salon), iar pe picioare am folosit cu preponderenta epilatorul, de cateva ori ceara si cam de 2 ori pe an lama (in special iarna, pentru a scoate la suprafata firele crescute sub piele). Mitul conform caruia daca te epilezi te vei trezi cu blana de mamut, este distrus.Ma opresc aici, ca deja se transforma in review :)

8.Un alt obicei este stergerea ojei imediat ce se ciobeste. Nimic nu mi se pare mai urat decat niste unghii cu oja ciobita si stearsa, de aceea cum mi se ciobeste prima unghie imediat iau vata si acetona si mi le sterg, prefer sa le am goale decat cu o oja sarita.

Acestea sunt cateva din tabieturile mele, fetelor voi ce obicei aveti?



vineri, 9 noiembrie 2012

Shopping incaltaminte piele, made in Romania

    Va povesteam AICI despre pasiunea mea pentru produsele fabricate in Romania. Zilele trecute nu m-am putut abtine si am dat o comanda de doua perechi cizme/botine. Nu are rost sa va mai spun cat de incantata sunt de produsele din piele naturala si de calitatea lor. Ambele  perechi sunt de la Bagatt, pe site-ul lor au niste preturi de iti pica plombele. Eu apelez la acelasi italian ce le produce in mica fabricuta din Salonta, deja sunt client fidel.
  Mi-am ales aceasta pereche de cizme, care este mult peste asteptarile mele: foarte comode desi au toc, nici nu imi simt piciorul obosit dupa cateva ore de purtare (probabil din cauza calapodului smeker). Au un design foarte dragut cu blanita aceea si pot fi purtate in doua moduri. Cizmele le gasiti AICI la pretul de 169 lei, un pret corect pentru cat de misto sunt :)
La aceste cizme port 37 (marimea mea normala). Sunt foarte calduroase potrivite pentru sezonul rece.
A doua pereche de ghete pe care am ales-o nu mi s-a potrivit ca marime, mi-am comandat marimea 37 insa nu mi s-a potrivit si le-am dat retur, marimea 38 mi se potriveste perfect. Ghetele sunt foarte comode si foarte dragute, imi plac mult :)  Pretul este de 149 lei si le puteti gasi AICI.
Blanita este foarte moale si mereu dau sa o pipai cand ma incalt, mi se pare ca as mangaia o vacuta :D
   Sunt incantata de produsele achizitionate si abia astept sa le pun serios la treaba. Vor avea de munca in acest sezon, avand in vedere ca se anunta o iarna foarte rece.
  Daca pana acum v-am expus numai partile bune ale incaltamintei din piele, acum va voi spune si o parte mai putin buna: fiind foarte trainice le voi purta pana ma voi plictisi de ele, sau pana nu vor mai fi la moda. Avand in vedere faptul ca pielea nu se deterioreza/rupe asa usor, de obicei incaltamintea  ajunge la gunoi pentru ca te-ai plictisit de ea, le-ai purtat si raspurtat pana nu mai suporti sa le vezi.
  Tin minte ca in copilarie imi luase maicamea o pereche de ghetute din piele si ma tot rugam sa se rupa, dupa vreo 2 ani de purtat ma plictisisem maxim de ele si imi era rusine si a treia iarna sa ma duc la scoala cu aceeasi pereche de ghete (deh...moda se mai schimba intre timp). Dar asta sa fie problema mea, ca nu ma mai supar. Dupa ani de zile de purtat incaltaminte made in China (de pe toate site-urile fancy sau magazinele din mall Berska, Pull&Bear, Stradivarius) merita si piciorusele mele incaltaminte mai calitativa.
  Multe persoane se plang de incaltamintea de piele ca este prea stramta pe picior insa va anunt ca acum gasesti pe oriunde spray-uri pentru largire instant. Exista si metode mai ingenioase, le puteti gasi AICI sau AICI
 
Astept cu interes modele noi de botine/cizme , stiu ca zilele astea vor intra pe stoc multe produse si stau cu ochii pe site si contul de okazii, ca pe butelie. Nu de alta dar am mai pus eu ochii pe niste botine si am zis sa mai astept, cand m-am hotarat sa le iau nu mai avea decat 40 si 41 (uite ca femeile cu picior mare au si avantaje).

V-am pupat!

miercuri, 7 noiembrie 2012

Eu si balsamul de buze

      Relatia mea cu balsamul de buze este veche si in acelasi timp noua. Prima data am folosit un strugurel cand eram prin scoala generala, apoi in liceu am descoperit gloss-ul, si strugurelul a ramas uitat intr-un colt (colt al sufletului :D). In general nu am probleme cu buzele,  foarte rar le simt uscate. Insa prin facultate am inceput sa fiu fan rujuri, iar rujurile se stie ca usuca buzele intr-un mod extrem (nu toate, ce-i drept) si am inceput  sa-l caut pe vechiul meu prieten balsamul de buze, alias strugurelul (in unele cercuri i se mai zice si 'Doctor kiss').
    Si asa am inceput sa testez diverse lip balm-uri, incepand cu Avon (deh..buget de student), Garnier, Nivea, etc.
    In prezent detin 4 produse speciale pentru hidratarea buzelor. Cel mai smecher si de departe cel mai bun balsam de buze incercat de mine este Vaseline lip therapy cu aroma de trandafir si ulei de migdale.

 
Aceasta minune a costat doar o lira ( 5,5 lei), miroase divin ( a trandafir de dulceata), este foarte spornic - are 20 grame, in conditiile in care un balsam de buze are in jur de 4 grame. Si cel mai important lucru HIDRATEAZA, si cand spun asta credeti-ma ca o face la superlativ. Daca ma dau acum cu balsam in 1-2 ore buzele sunt superhidratate, nu e necesar sa ma dau de 3-4 ori sa-si revina, sa astept pana dimineata sa vad un efect. Un mic inconvenient este ambalajul , trebuie sa bagi gheruta inauntru insa ma spal pe maini inainte de a baga degetul sa fiu sigura ca nu bag si bacterii. Nota 10 !
Ingrediente: petrolatum, rosa damascena flower oil, prunus amygdalus dulcis oil, aroma, linalool, CI 73360, CI 77891. Made in Norway.
    Al doilea balsam care imi place mult este Madre Bees Organic Vanilla Lip Balm. Acesta este cea mai recenta achizitie in materie de ingrijirea buzelor, comandat de pe iHerb (v-am povestit AICI) cu numai 0,33$ /4,25 grame ( aproximativ 1 leu) este un balsam cu ingrediente organice ce isi face bine treaba. Hidrateaza destul de bine, miroase ok (mi-ar fi placut sa miroasa mai mult a vanilie) , iar pretul este derizoriu. Merita incercat! Nota 9 din 10 (i-as fi dat 10 daca mirosea mai mult a vanilie)
Ingredinte: extra virgin olive oil*, beeswax*, flavour*, hemp seed oil*, non GMO vitamin E. *ORGANIC . Made in USA.
Al treilea balsam este Himalaya Lip Balm, acesta este extra forjat ( imi cer scuze pentru poza, ambalajul este cam deteriorat) l-am folosit de i-au sarit fulgii, mai are putin si va trece intr-o lume mai buna. Acest balsam costa in jur de 8 lei si are 10 grame, hidrateaza bine, miroase placut, ambalaj practic,  per total sunt multumita de el. Nota 9/10.
Ingrediente: carrot seed oil, castor oil, coconut oil, sweet indrajao, wheat germ. Made in India.
    Al patrulea balsam este Nivea Soothe&Protect , si acest balsam a fost foarte folosit desi nu este atat de bun ca cele de mai sus. Hidrateaza si nu prea, adica trebuie sa te dai de 3-4 ori ca sa iti hidrateze buzele bine. Daca ma dau seara cu el, dimineata am buzele un pic mai hidratate insa tot necesita ingrijire si in niciun caz nu pot folosi ruj in dimineata respectiva, pe cand cu celelalte nu am aceasta problema. Costa in jur de 12 lei si are 4,8 grame. Ii dau nota 7 spre 8 ( asta pentru ca are SPF 12). Am si varianta pentru vara Nivea Sun Protect SPF 30, care este o mare porcarie, imi albeste buzele de zici ca-s mortaciune (ca sa nu mai zic ca de hidratat/catifelat nu poate fi vorba). Am incercat sa aplic un ruj/gloss peste insa nu-l acopar tot mumie sunt.

Fetelor voi ce balsamuri/strugurele folositi?