FashionUp.ro

joi, 6 decembrie 2012

La multi ani pentru Nicoleta si Nicolae!

     Pentru ca deja este trecut de miezul noptii, vreau sa urez un calduros "LA MULTI ANI" pentru toti cei care poarta numele Sfantului Nicolae, iar pentru cei ce purtati alte nume (de sfinti sau nu) va doresc sa gasiti ghetutele pline cu bunatati, sa petreceti ziua intr-un mod cat mai placut si sa nu uitati de cei mai putin norocosi ( Sf. Nicolae este recunoscut pentru donatiile ce le facea celor saraci si necajiti).
   Datorita faptului ca si eu port numele Sfantului Nicolae doresc sa fac un mic cadou unei cititoare a blogului meu, asadar prima persoana care comenteaza la acest articol va primi un cadou surpriza de la mine.
   Nu uitati sa va bucurati de aceasta zi sfanta.

La multi ani!

4 comentarii:

  1. LA MULTI ANI! LA MULTI ANI! LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim multumesc pentru urari! Te rog trimite-mi numele si adresa pentru livrarea cadoului la: lasuetacunicole@gmail.com

      Pupici!

      Ștergere
  2. Buna, sunt Georgi...imi pare rau ca sunt ce-a de-a doua care lasa comentariul, dar ma bucur pentru cea care a fost mai rapida. La multi ani draga Nicole, te felicit pentru inspiratie, foarte dragut sa faci un cadou unei cititoare, chiar de ziua ta. pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Georgi mersi mult! Sper ca ai gasit ghetutele pline azi dimineata, sau macar un card plin :))) Maine pe vremea asta sunt in drum spre mare, de abia astept sa ne vedem. Pupici!

      Ștergere