FashionUp.ro

luni, 22 octombrie 2012

Jurnal de dieta - ziua 1

        Am inceput astazi, cu mult entuziastm mult promovatul program de slabit 3S, Supla, Sanatoasa, Satula. Dimineata m-am cantarit sa stiu de la ce greutate pornesc, am 78,8. In fiecare duminica dimineata ma voi cantari sa vad exact rezultatele.

Prima zi a dietei a constat in:

Mic dejun:
- cafea sau ceai
-amestec din 4-5 linguri de fulgi de ovaz, 1 lingurita seminte de in, 2 lingurite de stafide si 150 ml iaurt cu max 2% grasime

Gustare
-10-15 samburi migdale crude
-o cana cu ceai verde

Pranz
-piept de pui la gratar
-salata de sfecla sau varza

Gustare
-2 felii de paine integrala
-salata de vinete (fara maioneza)

Cina
-supa de legume
-o felie de paine integrala


     Acesta a fost meniul pe ziua de azi. Cum m-am descurcat?  Dimineata am baut un ceai Lipton verde cu mandarine neindulcit, am mancat amestecul de iaurt cu seminte, ovazul  este bio de la Pirifan, semintele de in de la Sanovita, stafidele brune no-name iar iaurtul OLY 2% grasime.
    Gustarea mi-a placut mult, iubesc migdalele crude, ceaiul verde deasemenea. De data asta l-am indulcit cu xylitol, un indulcitor natural.
  Pranzul a fost gustos, piept de pui la gratar cu salata de varza. Gustarea a constat in doua felii de paine integrala ( Toast Integral de la Savoria) cu salata de vinete. La cina am ales sa nu mananc supa de legume deoarece eram full si nu mai aveam energie nici cat un melc si am ales sa mananc doua felii de paine cu vinete, daca tot mi-a iesit super gustoasa salata.
  Masaj si exercitii nu am facut astazi, voi face incepand de maine.
 Am avut cateva tentatii peste zi, mi s-a facut pofta de un corn cu unt si un pahar de suc de mere, insa m-am abtinut si am incercat sa nu ma mai gandesc la tentatii ( partea proasta e cand mananca cineva langa tine  dar asta e,  induri). Mai crancen e spre seara cand trebuie sa rontai ceva, insa bag apa plata cu lamaie pana fac broaste in burta. Nu sunt multumita ca nu am baut decat 1,5 l de apa, insa daca nu imi e sete nu pot bea aiurea. Sper maine sa pot bea 2 l.
 
Daca doriti si va intereseaza va pot lasa si retele pentru salata de vinete si supa de legume, din carte.

Noapte buna!
Maine e o noua zi, sper sa pot sta departe de tentatii si sa respect regimul.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu